Zajedničko druženje članova radijskih ekipa i djelatnika Radio Labina

Zajedničko druženje članova radijskih ekipa i djelatnika Radio Labina

U eteru Radio Labina već se pune 23 godine svake nedjelje čuju zvukovi duhovne glazbe, uz glasove volontera vjerske emisije koji žele prenositi Radosnu vijest putem tog elektroničkog medija.

Trenutno su ti glasovi razvrstani u šest ekipa koje se izmjenjuju iz nedjelje u nedjelju, a bogatstvo kojim možemo putem radija oplemeniti slušatelje je i jutarnja misao dana „Zraka Božjeg duha za novi dan“.

Kako bi iskazali zahvalu članovima vjerske redakcije, svećenici, koji su i sami članovi radio ekipa, 19. siječnja upriličili su večeru uz ugodno druženje. Pozvani su i djelatnici radio Labina koji su zaslužni za dugogodišnje emitiranje emisije „Riječ vjere“. To su Dezi Paliska, direktorica Radija koja je spremna dati svoje vrijeme i otvorena je za suradnju u realizaciji objava duhovnih sadržaja u eteru, Branko Mohorović, tehnički realizator koji već niz godina iz nedjelje u nedjelju godinama zdušno prati i tehnički realizira emisiju, te Mihael Ilić, mladi magistar ekonomije koji obavlja funkciju voditelja marketinga, poslove pretprodukcije i produkcije i uvijek je spreman za snimanje i podjelu korisnih savjeta u snimanju. Bez njih ne bismo mogli sprovesti ideje u djelo  pa im još jednom zahvaljujemo na svesrdnoj podršci.

Članovi radijskih ekipa koji nesebično pripremaju emisije su vlč. Blaž Bošnjaković, Dajana Brumnić, Bruno Peroša, Milenka Zakrajšek, vlč. Boško Čatlak, Lidija i Ivona Šimić, vlč. Josip Peteh, Zdenka Milevoj, Goran Saina, Mladen Udovičić, Siniša Novak, Nada Lončarević, Hrvoje Bolfan, Barbara Pindulić, vlč. Mirko Vukšić, Kristina Faraguna i Loreta Blažina.

Druženje, uz večeru, razgovor, šalu i pjesmu već drugu godinu zaredom održalo se u Restoranu Dorina Plomin.

Neka Gospodin i dalje blagoslovi našu suradnju i neka nas potiče i vodi da budemo još bolji radnici na Njegovoj njivi. (LB)

Najave