Uspješna akcija MIVA

Uspješna akcija MIVA

U nedjelju 21. srpnja, u labinskim župama uspješno je sprovedena akcija MIVA. Zajedničkim snagama članica Udruge Sv. Vinka Paulskog i Caritasa koji djeluju na nivou grada te vrijednih župljanki koje su sudjelovale u pečenju kolača, pripremljeno je oko 170 tanjura koji su se nudili na nedjeljnim sv. misama.

Vjernici su bili vrlo darežljivi pa su na taj način pokazali da imaju sluha i otvoreno srce za najpotrebitije, a u ovom slučaju, za naše misionare i njihove potrebe za kupnju misijskih vozila. Na svakoj su se sv. misi djelile blagoslovljene sličice Sv. Kristofora, a nakon večernje sv. mise u Donjem Labinu, uslijedio je blagoslov prometala – automobila, rolera, bicikli, motora, skutera i dr.

Labinski su vjernici i podržavanjem ove akcije dokazali da se na njih može računati i da su uvijek spremni pomoći kada i gdje god je to potrebno. Zahvalni smo i našim pastirima koji nas vode i upućuju na življenje Evanđelja.

Hvala svim misionarima za sve što čine na širenju Radosne vijesti pa neka im i naš mali dar u oceanu njihovih potreba pomogne u njihovoj misiji na slavu Božju. (LB)

{gallery}galerije/2019/miva{/gallery}

Najave