Radni sastanak radio-ekipa vjerske emisije

Radni sastanak radio-ekipa vjerske emisije

Nakon puna 3 mjeseca u ponedjeljak, 25. svibnja, održan je radni sastanak radio-ekipa vjerske emisije „Riječ vjere“ koja se emitira svake nedjelje u terminu od 13:00 do 14:00 h na valovima radio Labina. Većina članova ekipa se odazvala susretu pa smo bili radosni što smo se okupili nakon duže stanke.

Sastanak je vodio vlč. Blaž Bošnjaković, glavni urednik vjerske emisije, koji se osvrnuo na naš rad u proteklom vremenu pandemije koronavirusa. Zahvalio se na uloženom trudu svim svećenicima, urednicima, voditeljima i čitačima koji su sudjelovali u realiziranju vjerske emisije u posebnim okolnostima kada se emisija snimala. Na taj se način omogućilo slušateljima radija da se Isusova poruka mogla čuti u eteru i u neuobičajenim uvjetima. Vlč. Blaž je bio oduševljen kako su svi zdušno pristupili snimanju emisija. Predložio je voditeljima da pripremaju čitače za buduće voditelje a čitačima i svima ostalima preporučio da pronalaze nove čitače kako bi redakcija uvijek imala dovoljno pripremljenih članova.

Radio ekipe su osvježene i ojačane novim mlađim snagama te je kompletirano 6 stalnih ekipa koje su spremne s puno entuzijazma i dobre volje širiti Božju riječ. Ovime dajemo do znanja svima koji čitaju ovaj tekst da su dobrodošli kao suradnici emisije „Riječ vjere“. (LB)

Najave