Najava duhovnog koncerta “Progledaj srcem 2022.”

Najava duhovnog koncerta “Progledaj srcem 2022.”

Najveći duhovno-glazbeni spektakl u regiji “Progledaj srcem” održat će se 4. lipnja 2022. godine u 20 sati na zagrebačkom stadionu ”Maksimir”. Ovaj megakoncert na kojemu pjevaju i sviraju najveća imena domaće duhovne glazbe, održat će se pred 44 000 ljudi. To je šesti ”Progledaj srcem”, čija je organizacija u ”Areni Zagreb” zbog epidemiološke situacije 2020. god. morala biti odgođena. Sada se ”Progledaj srcem” vraća još jači i veći na otvorenome, gdje će desetci tisuća ljudi biti ujedinjeni u slavljenju i molitvi.

”Presretni smo i uzbuđeni što će se ovaj spektakl zajedništva, radosti i ljubavi prema Gospodinu održati na stadionu. To je prilika da nas bude još više zajedno. ‘Progledaj srcem’ više je od koncerta, jer na njemu se mijenjaju srca. To saznanje pomaže nam u ovako zahtjevnoj organizaciji u koju su uključeni brojni volonteri, i pokazuje nam svima da Bogu ništa nije nemoguće!”, izjavila je glavna organizatorica koncerta Ksenija Abramović. (Izvor: Laudato.hr)

Svi zainteresirani mogu se javiti svojim župnicima koji će ih detaljnije obavijestiti o organizaciji i odlasku na ovaj koncert.

Najave