Druženje uz radni sastanak volontera i suradnika vjerske emisije “Riječ vjere” u restoranu “Dorina”

Druženje uz radni sastanak volontera i suradnika vjerske emisije “Riječ vjere” u restoranu “Dorina”

U vrlo ugodnoj atmosferi i ove godine okupila se grupa volontera, svećenika i suradnika s radio Labina da se obilježi uspješno emitiranje nedjeljne radio emisije „Riječ vjere“.

Vlč. Blaž Bošnjaković, kao glavni urednik emisije, je na početku druženja pozdravio sve prisutne te se zahvalio na zalaganju i poslušnosti koja se ulaže kako bi se slušateljima što bolje približila Božja riječ. Posebni je naglasak stavio na međusobno zajedništvo, suradnju i uvažavanje. Zahvalu je uputio i djelatnicima radio Labina (Dezi Paliska, direktorici radija; Branku Mohoroviću, tehničkom uredniku te mladom Mihaelu Iliću, voditelju marketinga) koji su pokazali spremnost i strpljivost da u svakom trenutku budu na raspolaganju svakoj grupi volontera. U realiziranju vjerske emisije sudjeluje 6 ekipa koje se izmjenjuju iz nedjelje u nedjelju i suradnja s radiom traje već 24 god.

Direktorica Dezi se zahvalila svim članovima vjerske emisije na uloženom trudu i zalaganju u realiziranju emisije uz želju da se suradnja nastavi i ubuduće. Pred kraj druženja predložen je raspored emisija u narednom razdoblju.

Uz domjenak, veselo ćaskanje i pokoju pjesmu završen je susret uz obećanje biti još bolji i jači uz Božju pomoć te se i dogodine naći na istom mjestu uz osoblje restorana kojima ide zahvala za uslužnost.

Od mjeseca ožujka ove godine, kroz godinu dana, započet će obilježavanje 25 god. suradnje s radio Labinom i emitiranjem vjerske emisije koju imate prilike slušati svake nedjelje na frekvencijama radio Labina u terminu od 13:00 do 14:00 h. (NL)  

Najave