Druženje članova radijskih ekipa emisije Riječ vjere i djelatnika Radio Labina

Druženje članova radijskih ekipa emisije Riječ vjere i djelatnika Radio Labina

15. siječnja u restoranu Dorina, već tradicionalno, okupili su se članovi radijskih ekipa i djelatnika Radio Labina kako bi zaokružili prošlu godinu i uz Božji blagoslov krenuli uspješno u novu.

Druženje je započelo već na molitvi krunice pred Presvetim u Župnoj crkvi Blažene Djevice Marije – Svete Marije u Plominu. Potom je slijedila sveta misa koju je predvodio vlč. Stipe Breko i na kraju večera u ugodnom i toplom ambijentu obiteljskog restorana Dorina u Plominu.

Ove godine obilježili smo 28 godina postojanja emisije Riječ vjere na Radio Labinu. Drago nam je da smo dosegnuli ove lijepe godine i da imamo velik broj volontera koji nesebično daju svoje vrijeme za Gospodina, istražuju, snimaju intervjue, pripremaju pitanja, pjesme i sve što je potrebno da bi realizirali ovu krasnu emisiju. U znak zahvale za njihov volonterski rad, svećenici, koji su i sami članovi radio ekipa, organiziraju večeru uz ugodno druženje. Uz volontere, tu su i djelatnici Radio Labina bez kojih emisija nikako ne bi mogla biti realizirana, stoga veliko hvala i ovim putem direktorici Dezi Paliska, glavnoj urednici Rafaeli Paliska, tehničkom realizatoru Branku Mohoroviću i vanjskom suradniku Mihaelu Iliću.

Na našoj web stranici nalazi se popis radio ekipa. Iako je to lijep broj, svaki novi volonter/čitač je dobro došao. Vrijeme posvećeno Gospodinu nije nikad izgubljeno, dapače duša se može samo obogatiti i napuniti duhom radosti i mira.

Neka Gospodin blagoslovi našu suradnju i neka nas potiče i vodi da budemo i dalje Njegovi ustrajni i vjerni radnici, širitelji Riječi vjere i ljubavi. (BPF)

Najave