Nakon puna 3 mjeseca u ponedjeljak, 25. svibnja, održan je radni sastanak radio-ekipa vjerske emisije „Riječ vjere“ koja se emitira svake nedjelje u terminu od 13:00 do 14:00 h na valovima radio Labina. Većina članova ekipa se odazvala susretu pa smo bili radosni što smo se okupili nakon duže stanke.


U crkvi Rođenja Marijina u Gornjem Labinu održat će se u subotu, 30. svibnja, Duhovsko bdijenje. Program započinje u 17:00 h s Klanjanjem pred Presvetim Oltarskim Sakramentom, nastavlja se molitvom s Marijom za dolazak Duha Svetoga u 18:00 h te završava sv. misom u 19:00 h.

Sve vas pozivamo na bdijenje kako bismo molitvom obilježili blagdan Pedesetnice, silazak Duha Svetoga nad apostole i početak Crkve kao zajednice kršćana. 


U subotu, 30. svibnja, naš Dekanat organizira Put svjetla u župi Brdo. Početak je u 9:00 h kod kapelice u Kostrčani, podno Brda. Pozivamo sve vjernike Dekanata da se odazovu na ovu pobožnost i da zajednički u molitvi dočekamo blagdan Duhova, rođendan Crkve.


Vlč. Blaž Bošnjaković obavještava da će se roditeljski sastanak za prvopričesnike župa Gospe Fatimske i Marcilnice održati u nedjelju, 31. svibnja, u Crkvi Gospe Fatimske u Podlabinu u 11:00 h. Ujedno poziva prvopričesnike da dolaze na sv. misu svake nedjelje u Podlabin u 11:00 h.

Vlč. Mirko Vukšić poziva roditelje prvopričesnika svojih župa da dođu na roditeljski sastanak u četvrtak, 28. svibnja, u dvoranu bl. Miroslava Bulešića (ispod župnog stana) u 20:00 h za župu Gornji Labin i Rašu te u petak, 29. svibnja, u crkvu Presvetog Trojstva u Sv. Nedelju u 20:00 h za župe Sv. Nedelja, Sv. Martin i Šumber.

Župnici mole da se roditelji odazovu pozivu kako bi se zajedno dogovorili o podjeli sakramenta Prve Pričesti.


Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.