Labin Donji:

1. Roditeljski sastanak za prvopričesnike župa Podlabin i Marcilnica bit će u petak i subotu, prema grupama, u 17:00 h.

2. U župama vlč. Blaža na Cvjetnicu će se blagosloviti maslinove grančice u crkvama a po potrebi svećenik će izaći i vani blagosloviti grančice. Neće biti procesija već se nakon blagoslova maslinovih grančica nastavlja sa svetom misom. Ispred crkve sv. Franje u Podlabinu će biti postavljene stolice i ozvučenje pa će se misa moći pratiti i vani. Pričest će se dijeliti i vani za sve koji žele a ispovijedali su se unazad mjesec dana.

Labin Gornji:

1. Uskrsne ispovijedi: Labin Gornji - ponedjeljak, srijeda i subota u 17:30 h;

                                   Sv. Nedelja   - utorak u 17:30 h;

                                   Rabac           - petak u  17:30 h;

                                   Raša             - četvrtak u 17:30 h;

                                   Sv. Martin     - petak u 17:30 h.

2. Akcija "40 dana za život" traje do 28. ožujka 2021.god. U toj akciji, molitvom i postom te svjedočenjem, molimo Gospodina da se svaki začeti život rodi. Pridružite se.

3. Akcija "Maslinove grančice" - skupljanje pomoći za naše misionare se provodi do 22. ožujka 2021. Ako tko ima vlastitih maslina, može ih sam donijeti ispred PC Sv. Josip u Podlabinu do utorka ujutro do 9:00 h. Molimo da se grančice slože i svežu u buntove od 50 ili 100 grančica po buntu.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.