Na inicijativu HBK, HRT od ponedjeljka, 23. ožujka, uvodi uz izravne prijenose redovnih nedjeljnih Svetih misa na HTV1 I HRA1, i svakodnevne izravne prijenose Misa u 18:00 h na svom Trećem programu HTV-a (HRT - HTV3) i Trećem programu Hrvatskog radija (HRT - HRA3).

Na Laudato TV pratite jutarnje Mise u 7:00 sati iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu te večernje u 18:30 iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu svaki dan osim srijede kada je prijenos iz Nacionalnog svetišta sv. Josipa u Karlovcu. Mise nedjeljom su u 10:30.

Na HKR-u je svakoga jutra prijenos Svete mise u 7:00 h iz zagrebačke župe Uznesenja BDM.

Naš lokalni Radio Labin i dalje emitira vjersku emisiju "Riječ vjere" nedjeljom u terminu od 13:00 do 14:00 h s malo drugačijim konceptom. Emisija će imati formu Službe riječi na misi do uključno Molitve vjernika.

Ostanimo zajedno povezani u Duhu i molitvi!

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.